F1 - PALMER ÚJ KAROSSZÉRIÁT KAP MONTREALRA

image14_img_1536_medium_1.jpg

A kárfelmérés után a Renault úgy döntött, hogy a Monacói Nagydíjon autóját nagyon csúnyán összetörő Jolyon Palmer Montrealban megkapja az új karosszériát.

Mint ismeretes, a Renault brit újonca, Jolyon Palmer a Monacói Nagydíjon 8. körében, rögtön a biztonsági autós fázis után nagyon csúnyán összetörte autóját a célgörbe végén, valamint a St. Devote-kanyar bukóterében.

A Renault azonnal kárfelmérés alá bocsájtotta az összetört versenygépét, amely után arra a döntésre jutottak a franciák, hogy inkább kicserélik a kasznit, ha már majdnem bevetésre készen áll az új, R.S.16-04-es kódjelű; már csak az üzemanyagtartálynak a pontos elhelyezését kell abszolválni.

Egyébként a brit nem csak új karosszériát, hanem új motort is fog kapni, ugyanis Kanadától már nem csak Ricciardo és Magnussen, hanem Verstappen és Palmer is élvezheti a továbbfejlesztett V6-os motor nyújtotta előnyöket, többek között a nagyjából 3-5 tizedes javulást. Ez pedig a montreali pályán aranyat érhet, főleg a Red Bull számára, ugyanis itt már motorerő is szükség van, nem csak leszorítóerőre, mint a Circuit de Monaco-n.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr138781144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása