GP2 - MATSUSHITA FÖLÉNYESEN NYERTE A MONACÓI SPRINTFUTAMOT

_89p4399.jpg

Nobuharu Matsushita könnyedén nyerte a sprintfutamot a GP2-es Monacói Nagydíjon.

Míg a főfutam elképesztő izgalmakat tartogatott magában, addig a sprintverseny végkimenetele már egy kanyar után ismert volt tulajdonképpen, ugyanis egészen eddig tartott a harc az első helyért az ART-os Nobuharu Matsushita és a carlinos Marvin Kirchhofer között, melyből a japán jött ki győztesen, és onnantól kezdve már érinthetetlen volt, olyannyira, hogy második győzelmére 13 másodperces előny birtokában tett szert.

A második helyen Kirchhofer zárt, megelőzve Raffaele Marciellót, Mitch Evans-t és Alex Lynn-t. A pontszerző helyeken még Nato, Rowland, Markelov, Pic és Canamasas ért célba.

_l4r5485.jpg

Azért volt 1-2 történés a 30 körös második futam folyamán. Közülük az egyik az Sean Gelael balesete volt a St. Devote kanyarban, az indonéz ezzel a 8. körben ki is esett. A futam legnevesebb kiesője az Sergej Sirotkin volt, akinek az ART Grand Prix-s autója egyszerűen megállt a versenytáv harmadánál.

Folytatás 3 hét múlva Bakuban! 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr958765666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása