F1 - HIVATALOS: A SAUBER KIHAGYJA A BARCELONAI SZEZONKÖZI TESZTET!

felipe_nasr_f1_grand_prix_russia_practice_csy7eedik9yl.jpg

A Sauber csapata két oknál fogva kihagyja az idei esztendő első szezonközi tesztjét.

A mostanában egyre inkább kétségbeejtő helyzetbe kerülő Sauber a minap közösségi csatornáin erősítette meg, hogy kihagyja a Spanyol Nagydíjat követő kétnapos szezonközi tesztet, melyet május 17-én és 18-án fognak megrendezni a Circuit de Barcelona-Catalunya pályán, ugyanis sem új fejlesztési csomag, sem alkalmas fiatal- vagy tesztpilóta nem áll a csapat rendelkezésére.

"Kihagyjuk az első szezonközi tesztet Barcelonában. Erre két okunk van: 1. Nem fogunk bevetni új fejlesztést a Spanyol Nagydíjon. 2. Nincs olyan elérhető ifjú vagy tartalékpilóta, aki megfelelne a követelményeknek." - olvasható a Sauber twitteres közleményében.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr958683816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása