F1 - AZ ASTON MARTIN HAMAROSAN MEGÁLLAPODHAT A RED BULL-LAL

2016-car-is-best-red-bull-has-built-marko.jpg

Rövidesen váratlan fordulat következhet be az Aston Martinnal kapcsolatban - a brit sportautómárka a Red Bull-lal elegyedhet partneri kapcsolatba!

A tavalyi év második felének egyik fő beszédtémája a lehetséges Force India - Aston Martin partnerség volt, azonban az üzlet végül meghiúsult akkor, amikor már majdnem megkötésre került az. Az indiai-brit istálló ugyanakkor a múltkor még nem zárta ki annak a lehetőséget, hogy jövőben együttműködjön a brit sportautómárkával, mondjuk 2017-től.

Azonban könnyen megeshet, hogy ebből a Force India - Aston Martin üzletből már semmi nem lesz, ha hihetünk a motorsport.com beszámolójának. A világméretű szakportál úgy tudja, hogy az Aston Martin és a Red Bull rövidesen megállapodhatnak. Ha ez valóban így lesz, akkor a bikákról elmondhatjuk, hogy az elmúlt pár hónap leforgása alatt két jelentősebb szponzorra is szert tettek, ugyanis korábban a TAG Heuer óracéggel léptek egyezségre. A partneri kapcsolat mindkét fél számára előnyös lehet.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr648488696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása