F1 - REMEK MOTORT FOG KAPNI A TORO ROSSO A FERRARITÓL

1449244630.jpg

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost úgy érzi, hogy egy nagyszerű motort fognak kapni a Ferraritól.

Mint ismert, az idei évre a Toro Rosso a Renault-motorokat a Ferrari aggregátjaira cserélte le, igaz, az olasz beszállítótól a faenzaiak csak tavalyi erőforrásokat fognak kapni.

Azonban mindennek ellenére rendkívüli bizakodó az istálló csapatvezetője, Franz Tost. A szakember elmondta, hogy szerint a Ferrari V6-osa nagy előrelépést fog jelenteni a csapat számára, főleg úgy, hogy a tavalyi V6-osok közül is a legfrissebb változatot fogják kapni. Tost optimizmusa még annak tudatában is ilyen nagy, hogy meglehetősen későn értesült a gárda az új motorpartner érkezéséről.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr238396502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása