WTCC - FILIPPI MARAD A CAMPOSNÁL, MULLER LESZ A TANÁCSADÓJA

yvan-muller-and-john-filippi-800x533.jpg

A minap hivatalossá vált a hír, miszerint John Filippi nem fog csapatot váltani az idei évre, azaz marad a Campos Racingnél. Ahogyan arra is fény derült, hogy a 20 éves franciának honfitársa, a négyszeres WTCC-bajnok Yvan Muller lesz a tanácsadója. 

Kedden John Filippi bejelentette, hogy 2016-ban is a Campos Racing Chevrolet Cruze-ját fogja vezetni, továbbá megerősítette, hogy idén már tanácsadója is lesz, méghozzá a citroenes honfitársának, a négyszeres világbajnok Yvan Muller személyében.

Filippi 2014-ben debütált a WTCC-ben, egy TC2T-s Seatban, majd tavaly jutott hozzá a TC1-es Chevrolet-hez. A korzikai 2015-ben a 18. helyen zárt az összetettben és a 8. pozícióban a Yokohama Kupában, legjobb eredményeként pedig egy 8. helyet mutathat fel.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr248377128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása