F1 - A RENAULT ÚJRA LEIGAZOLNÁ ALONSÓT

fernandoalonso_renault_interlagos_2006_3.jpg

A Renault vezérigazgatója, Carlos Ghosn nem csinált abból titkot, hogy újra a francia istálló újra leigazolná utolsó világbajnokukat, Fernando Alonsót.

A spanyol AS még a Renault szerdai csapatbemutatóján szegezte azt a kérdést Carlos Ghosn-nak, hogy újra leigazolnák-e 2005 és 2006 világbajnokát, Fernando Alonsót.

A vezérigazgató részéről igenleges válasz érkezett, azonban azt azonnal hozzáfűzte, hogy a pilótakérdés nem az ő, hanem a csapat hatásköre.

Alonso korábban két ízben is versenyzett a Renault-nál. Először 2003 és 2006 között, az első periódus utolsó két évében világbajnok lett a franciák színeiben, majd egy viharos mclarenes év után a 2008-as és a 2009-es szezont is a Renault-nál húzta le, igaz, kevesebb sikerélménnyel.

Ghosn szavaiból az is kiderül, hogy nem a Palmer - Magnussen duóval terveznek hosszabb távon, hanem egy nagyobb névre fáj foguk, akivel valóban huzamosabb időig szerződnének le. Egyelőre még azt sem tudni, hogy hány évre szól a brit és a dán kontraktusa.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr288361510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása