F1 - PEREZ NYITOTT LENNE A CSAPATVÁLTÁSRA

sergio_perez_f1_grand_prix_mexico_8qn3cgnjjidl.jpg

Sergio Perez a motorsport.com számára elmondta, hogy ha egy olyan csapattól kapna versenyzői ajánlatot, melynél garantáltan van sansz arra, hogy győzelmeket, alkalmasint világbajnoki címeket szerezzen, készen állna elhagyni a Sahara Force India F1 Team-et.

A mexikói Sergio Perez 2011-ben vetette meg először a lábát a Forma-1-ben, a Sauber csapatánál bemutatkozva, "Checo" két szezon húzott le a hinwilieknél, utána a McLarenhez igazolt, azonban a wokingi csapattal való együttműködés korántsem volt olyan sikeres, mint ahogyan arra számítottunk, ugyanis még egy év sem telt el, de már kitették a szűrét Kevin Magnussen kedvéért, aki azóta már úgyszintén távozni kényszerült a nagy múltú gárdától. Perez Forma-1-es jövője ekkor majdnem zátonyra futott, azonban a Force India segítőkezet nyújtott neki. A mexikói eléggé hálás volt az alakulatnak, ugyanis a csapat fennállásának második és harmadik dobogós helyezése neki köszönhető, miután a 2014-es bahreini és a 2015-ös orosz futamot is a harmadik helyen fejezte be. Ráadásképpen idén már az összetettben is el tudta kalapálni a nagy reménységnek kikiáltott Nico Hülkenberget, így érthető, hogy Perez is pozitívan értékelte a Force India minden idők legjobb szezonját. A mexikói a motorsport.com-nak elmondta, hogy miként képzeli el a jövőjét:

"Ez egy remek alkalom arra, hogy meddig jutottam el eddig a Forma-1-ben, és mit tudnék majd jobban csinálni a következő szezonban. Versenyzőként állandóan fejlődöm, és még mindig nagyon fiatal vagyok, így remélem, hogy egy hosszú karrier áll előttem. Most pedig a jövőmet illetően egy nagyon fontos év előtt állok, mivel ezen múlik, hogy jó pozícióba tudok-e kerülni.

Nagyszerű lenne, ha egy topistállóhoz tudnék csatlakozni, hogy egyik pillanatról a másikra harcban legyek a világbajnoki címért, valamint futamgyőzelmekért, ez egy remek helyzet lenne a maradásra.

Mindig elmondom, hogy rettentően hálás vagyok a csapatnak azért, amit tettek értem. Fantasztikus lenne, ha együtt tudnánk fejlődni, és előrébb lépni az erősorrendben, de ha a jövőben kapnék egy másik lehetőséget, nem zárkóznék el tőle."

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68225750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása