F1 - KORÁBBI MENEDZSERE NEM LÁTOGATHATJA MICHAEL SCHUMACHERT?

f1-german-gp-2010-willi-weber-driver-manager-michael-schumacher-mercedes-gp.jpg

A legfrissebb hírek szerint Willi Weber nem látogathatja meg egykori felfedezettjét, Michael Schumachert, miután a klasszis versenyző felesége, Corinna nem engedélyezi azt neki, többszöri nekifutásra sem. A profi menedzser nem érti a szituációt, mivel kiváló kapcsolatot ápolt minden idők legsikeresebb Forma-1-es versenyzőjével.

Immár majdnem két esztendő telt el azóta a tragikus síbaleset óta, melynek következményeként a hétszeres világbajnok Michael Schumacher súlyos fejsérüléseket szenvedett. Azonban azóta csak csekély alkalommal, 2014 ősze óta, amióta hazaszállították svájci otthonába a klasszis pilótát, egyáltalán nem kapunk hivatalos tájékoztatást az egészségügyi állapotáról. A hazaszállítás óta a feleség Corinna Schumacher abszolút elzárta a külvilágtól a hétszeres világbajnokot, és csak a család és a nagyon közeli barátok látogathatják. Azonban nagy meglepetésre nem tagja ennek az exkluzív körnek a korábbi menedzser, Willi Weber, aki 1988 és 2010 között majd' 22 éven át egyengette a német sportember karrierjét. Weber elmondása szerint pedig annak ellenére voltak még közös terveik a síbalesetet megelőzően, hogy akkoriban már Sabine Kehm volt a német pilóta személyi menedzsere. Talán nem véletlen, hiszen Schumacher fényesre sikerült karrierjében kulcsszerepet játszott Willi Weber, ahogy ennek következtében abban is, hogy a 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 és 2004 világbajnoka a világon a második leggazdagabb sportolóvá vált.

A 74 éves Weber a Facebookon "kottyantotta el magát", melyről a német Bild lap screenshotot (= képernyőfotót) készített. A bejegyzésben a következők állnak:

"Corinna Schumacher nem engedi, hogy látogassam Michaelt, amióta történt vele az a szörnyű síbaleset. A baleset napjától számítva egészen a mai napig nem volt lehetőségem arra, hogy kapcsolatba lépjek barátommal, így nemigen van más választásom, mint a régi, szép emlékeket őrizni róla. Mindent megpróbáltam annak érdekében, hogy találkozhassak vele, természetes, hogy mellett állnék. Bármit megtennék annak érdekében, hogy javuljon Michael állapota. Az interneten elterjedt kritikák jogtalanok."

Majd Willi Weber a német újság felkeresésére megerősítette a Facebook-posztban leírtakat:

"Igen, sajnos ennyire egyértelmű a szituáció, mint ahogy a Facebook-bejegyzésben leírtam. Már számos alkalommal próbáltam engedélyt kérni Corinnától, de ő nem engedi, hogy kapcsolatba léphessek Michaellel. Őszintén nem tudom, hogy mi lehet ennek hátterében, mert eddig semmilyen okot nem vetett fel a látogatás ellen, mindig csak a kifogások és a kibúvók jöttek, legutóbb a baktériumra hivatkozott. Pedig a síbaleset előtt remek kapcsolatban volt Michaellel. Két héttel a balesetet megelőzően még együtt ebédeltünk Stuttgartban és a jövőbeni terveinket szövögettek, melyeket sajnos már nem tudtunk valóra váltani. Szörnyű ez a helyzet, és a családom is szenved, miután a két família 25 éven át szoros kapcsolatban álltak egymással. Így senki sem érti a kialakult szituációt."

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr728206026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása