F1 - FRISS HÍREK MICHAEL SCHUMACHER ÁLLAPOTÁRÓL

f1-japanese-gp-2012-michael-schumacher-mercedes-amg-f1-on-the-grid.jpg

A Daily Express jelentései szerint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher állapota lassan, de javul, ugyanakkor a német pilóta drasztikusan lefogyott.

A Forma-1-es Legenda, Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet Méribelben. A német pilóta komoly fejsérüléseket szerzett a baleset következtében. Fél évig volt kómában, és nagyjából ugyaneddig ápolták Grenoble városában. Utána egy svájci klinikára szállították, ahonnan 3 hónap elteltével térhetett haza, ahol több orvos gyógyítja 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 és 2004 világbajnokát.

A kóma ugyebár már egy jó ideje a múlté, állapota apró lépésekben javul. A néhai jelentések nagyon felszínesek a hétszeres világbajnok állapotát illetően, leginkább csak azt lehet hallani, hogy még messze a teljes felépülés.

A brit Daily Express azonban megtudott 1-2 részletet a koronázatlan király állapotáról. A Forma-1-es klasszis mozgáshiánya elképesztő mértékű fogyáshoz vezetett: a maga 173 centiméterével a német mindössze 45 kiló, holott balesete előtt még 70 kilogrammot nyomott. A brit lap értesülései szerint a javulás mértéke alacsony.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr737818632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása