MOTOGP - MARQUEZ NYITOTT AZ ÉLEN SILVERSTONEBAN

motogp_marquez.jpg

A Repsol Honda címvédője, Marc Marquez simán nyert az első edzésen Silverstoneban, megelőzve a Yamaha párosát.

Az FP1-en nem kellett sokat arra várni, hogy a legerősebb, Marquez - Lorenzo - Pedrosa - Rossi kvartett az élre törjön, habár 15 perc elteltével megérkezett Andrea Iannone a harmadik helyre. Ezt követően hosszas percek teltek el azzal, hogy a pilóták csapataikkal egyeztettek a bokszban, ergo a pálya kongott az ürességtől.

A csendes pillanatoknak véget vetve Jorge Lorenzo ráijesztett az élen álló Marquezre azzal, hogy megközelítette őt 5 századra, azonban 2013 és 2014 világbajnokát nem kellett félteni, kisvártatva hét tizeddel megverte saját magát, és gigantikus fölényre tett szert. Mindeközben a Tech 3 színeiben versenyző Pol Espargaro is összerakott egy jó kört, mellyel megelőzte Pedrosát és Rossit, és előrelépett a negyedik helyre.

Az utolsó percekben a Doktor is javított az idején, feljött a harmadik pozícióba, az olasz Rossi főként az első szektorban teljesített jól.

Végül Marquez verhetetlennek bizonyult, mögötte négy, illetve nyolc tizedes lemaradással zártak a 2-3. helyen a Yamaha pilótái, Lorenzo - Rossi felállásban. Mögöttük a 4-5. pozícióban a ducatisok végeztek, Iannone - Dovizioso sorrendben. A TOP 10-be még Redding, Smith, Pedrosa, Pol Espargaro és Crutchlow fért be.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr267741960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása