F1 - Lehullt a lepel a Toro Rossoról is!

toro_rosso_2015_4.jpg

Jerezben bemutatták az első Renault-erőforrást használó autót is. Fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a Toro Rosso Forma-1-es csapata.

A csapat teljesen új pilótafelállással kezdi meg a szezont. Az STR10-et a két újonc Max Verstappen és Carlos Sainz Jr. fogja vezetni. Franz Tost csapatfőnök állítása szerint az autó "egyedire" sikerült. A többi csapattal ellentétben a kisebbik bikák meghagyták hegyes orrkup kialakításukat. Viszont  Jerezben még az autón az idei szárnyakat láthatjuk majd, jelentős változások Barcelonára várhatók.

Képeken a 2015-ös Toro Rosso:
toro_rosso_2015_3.jpg

toro_rosso_2015_4.jpg

toro_rosso_2015_2.jpgtoro_ross_2015_1.jpg

toro_rosso_2015_5.jpg

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr437128191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása