F1 - BIZARR HÍR: EL AKARTÁK LOPNI FERRARI HOLTTESTÉT

enzo-ferrari.jpg

Nem mindennapi hírről számoltak be az olasz hatóságok: egy bűnbanda el akarta lopni az 1988-ban elhunyt csapatalapító, Enzo Ferrari holttestét Modenából.

Helyi nyomozók jelentései szerint egy maffiaszervezet arra készült, hogy két autóval és egy furgonnal eltulajdonítsa a Ferrari csapatalapítójának, Enzo Ferrarinak a holttestét a modenai San Cataldo temetőből, majd azt elrejtse Appenninekben, annak érdekében, hogy az akció végrehajtása után váltságdíjat követeljenek a családtól.

Szerencsére a rend éber őrei a maffiaellenes szövetséggel karöltve időben lecsapott a kábítószer- és fegyvercsempészettel foglalkozó szervezetre, s Olaszország több pontján -, Emiliában, Lombardiában, Venetóban és Toszkánában -, illetve a szardíniai központban összesen 34 tagot tartóztatott le. A rajtaütésben 300 katona és rendőr működött közre.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8712383519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása