F1 - LECLERC BIZTOSAN NEM LESZ A HAAS PILÓTÁJA 2017-BEN

charles_leclerc_f1_grand_prix_hungary_practice_g0yl9e8brcrx.jpg

A Haas megerősítette, hogy Charles Leclerc nincs ott a 2017. évi potenciális pilóták listáján.

A GP3 jelenlegi éllovasa, Charles Leclerc a Haas Forma-1-es csapatánál tesztpilóta, így az idei év folyamán már egy jó néhány szabadedzésen részt vehetett. Viszont a csapatfőnök Günther Steiner az Autosport hasábain kizárta annak lehetőségét, hogy jövőre a monacói az amerikai csapat versenyzője lesz - ennek fő oka az lehet, hogy a Haas még nem tart azon a szinten, hogy egy újonccal is rajthoz állhassanak a rajtrácson, ugyanis a cél a pontszerzés.

Steiner azt viszont egyértelműen nem kijelentette, hogy nem Leclerc életkora miatt született meg ez a döntés, hiszen a Red Bull színeiben Max Verstappen is remek munkát végez, pedig csak 18 éves.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9111753049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása