F1 - VIZSGÁLJÁK A HAJMERESZTŐ ÚJRAINDÍTÁST

nico_rosberg_f1_grand_prix_singapore_eeb9wfu66pbx.jpg

Az FIA választ vár arra a kérdésre, hogy mit kereshetett egy sportbíró a pályán, amikor a Safety Car kimenetele után újraindították a Szingapúri Nagydíjat...

Mint ismert, a mai Szingapúri Nagydíj legelején a versenyirányítás beküldte a biztonsági autót, miután Nico Hülkenberg egy rajtkoccanás következtében igencsak keményen nekicsapódott a Force Indiával a bokszutca falának.

A Bernd Maylander vezette biztonsági autó pedig csak 2 kört töltött a pályán, utána folytatódhatott a verseny az éjszakában. Ám az újraindítás igencsak hajmeresztőre sikeredett, ugyanis egy pályabíró még ott kóricált a célegyenes végén, amikor a mezőny már tempót ment. A jelenet láttán sokakban megállt az ütő egy pillanatra.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szóvivője megerősítette, hogy az esetet vizsgálni fogják, és jelentés is fog készülni róla - mindezt annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló. Egyébként a szervezők számára ritka kínos lehetett a kialakult helyzet, ugyanis a tavalyi Szingapúri Nagydíjon pedig egy ittas férfi tévedt be a pályára futam közben.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1511721879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása