WTCC - TARQUINI ÉS VALENTE A LADÁNÁL KÖTHETNEK KI!

wtcc-buriram-2015-gabriele-tarquini-honda-racing-team-jas-horz.jpg

A TouringCarTimes beszámolójából kiderül, hogy 2016-ban Gabriele Tarquini és Hugo Valente is a Lada Sport Rosnefthez igazolhat.

Noha a hivatalos bejelentésre még nem került sor, de a TouringCarTimes jelentései szerint Hugo Valente és Gabriele Tarquini is a Lada csapatához csatlakozhat.

wtcc-termas-de-rio-hondo-2015-rob-huff-lada-vesta-wtcc-lada-sport-rosneft.jpg

WTCC Blog saját értesüléseire hivatkozva arról írt, hogy Tarquini akkor került képbe az orosz márkánál, amikor a Honda az életkora miatt lapátra tette, valamint az is szóba került, hogy a 2012-es világbajnok Rob Huff érkezhet a helyére, aki az elmúlt két esztendőben a Lada színeiben versenyzett. Lantos Andrásék úgy tudják, hogy a brit pilóta még nem írt alá a Hondához, ugyanakkor a Ladával való folytatás ellen sem lett volna kifogása. Azonban a Lada a hírek szerint inkább biztosra akar menni, és emiatt szerződtethetik le az oroszok az olasz veteránt. Amennyiben ez megtörténik, akkor Tarquini a WTCC-ben egy negyedik márka képviseletében is ott lesz a rajtrácson, mivel korábban már járt az Alfa Romeónál, a Seatnál és a Hondánál.

Hugo Valente pedig nem olyan régen pedzegette azt a WTCC Blog-nak, hogy a WTCC-ben való szereplést innentől kezdve már csak gyári csapatnál tudná vállalni. A franciáról azt érdemes tudni, hogy a szakvélemény Michelisz Norbert mellett még őt tartják a jövő egyik nagy reménységének.

Amennyiben a Tarquini és Valente is a Ladához szerződik, akkor egy Tarquini - Valente - Catsburg trió alakulna ki a márkánál. Ezzel a hármassal pedig nagyon jól járna a Lada, mivel Tarquini mögött már nagyon komoly tapasztalatmennyiség van, Valente és Catsburg pedig roppant fiatalok és eléggé ügyesek.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr428255368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása