F1 - HÁTRA FOGJÁK SOROLNI RICCIARDÓT BRAZÍLIÁBAN

f1-mexican-gp-2015-daniel-ricciardo-red-bull-racing-rb11_5.jpg

Az Autosport információi szerint a Red Bull ausztrálja, Daniel Ricciardo RB11-esébe kerül be először a Renault-motor, amely miatt rajtbüntetéssel számolhat Interlagosban.

Két alkalommal is halasztásra került az új Renault-motor bevetése. A 11 módosító pontot felemésztő erőforrás Austinban a mostoha időjárási körülmények és a feje tetejére állt hétvégi program, Mexikóban pedig a magaslati levegő miatt nem debütált, így az új egységet a Brazil Nagydíjon fogja használni a Red Bull.

Az kérdéses, hogy mindkét RB11-esbe bekerül-e a továbbfejlesztett motor, az Autosport szerint nem. A brit lap arról számolt be, hogy első ízben a motorok terén rosszul álló Daniel Ricciardo fogja megkapni a Renault új motorját. Az ausztrál autójában már az első tréningen az lesz beszerelve, noha az RB11-es hátulja módosításokra szorul mindennek előtt. Majd az első teszt után pedig a csapat eldönti, hogy Daniil Kvyat is megkaphatja-e a Renault legfrissebb verziójú V6-osát.

A Renault szakemberei egyébként 2 tizedmásodperces javulást várnak az új motortól. A franciák a tokeneket a következő területeken alkalmazták: égéstér, turbó, valamint azok szoftverei. Ez a teszt perdöntő lesz a Renault számára a 2016-ra ütemezett fejlesztéseket illetően.

A francia motorgyártó másik partnere, a Toro Rosso még korábban meghozta a döntését, miszerint a régi V6-osokkal fogják zárni a 2015-ös idényt, melyből már csak két verseny van hátra.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr298069224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása