F1 - BRÉKING: A HONDA LEHET A RED BULL MEGMENTŐJE?!

f1-british-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-mp4-30-and-daniil-kvyat-red-bull-racing-rb11-ba_1.jpg

A német Auto Motor und Sport jelentései szerint a Red Bull Racing 2016-tól Honda-motorokra válthat, míg a Toro Rosso a Ferrari 2015-ös egységeit kaphatja meg.

Az egyik legmegbízhatóbb német portál szerint a Red Bull kálváriája rövidesen véget érhet, méghozzá a Hondának köszönhetően, amely a legfrissebb jelentések szerint megmentheti a Milton Keynes-i székelésű csapatot a kiszállástól. A kis bikák, azaz a Toro Rosso számára pedig a Ferrari 2015-ös motorjai jelenthetik a megoldást. Bernie Ecclestone már Szocsiban pedzegette, hogy jövőre 22 autó lesz a rajtrácson, miután a Red Bullnak és a Toro Rossónak is lesz motorja jövőre, ám azt nem árulta el, hogy milyen. A FOM elnöke pedig minden követ megmozgat, hogy segítsen az energiaitalosoknak, akik idő előtt bontották fel szerződésüket a Renault-val, azóta tartanak a találgatások, már számos verzió hallhattunk a bikák folytatásával kapcsolatban.

A Honda ugyan nem kötelezhető egy második partner ellátására, de a japánok mindenképp jól járnának vele. Először is ezzel szívességet tennének Ecclestone-nak, és lehet, hogy az FIA emiatt engedett a Hondának, amikor a múltkori ülésen ragaszkodott ahhoz, hogy maradjon az évi 32 zseton, és ne csökkenjen le azok számra 25-re. Másrészt ez plusz bevétel lenn nekik, amiket további fejlesztésekre áldozhatnának.

Azonban ezen házasság létrejöttét a McLaren elnöke, Ron Dennis akadályozhatja meg. Azonban állítólag ez csak átmeneti megoldás lenne, szóval valahogy Dennist is meg lehetne puhítani. A Red Bullnak állítólag 2018-tól már már beszállítója lehet, a Porsche, vagy az Audi személyében, még a Volkswagen-botrány ellenére is. Megeshet, hogy a Red Bull már 2017-től valamelyik német gyártó motorját használhatja.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr188014855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása