WTCC - MANUEL FERNANDES MÉGSEM ÁLL RAJTHOZ PORTUGÁLIÁBAN, MIVEL NEM KAPTA MEG A LICENCET!

fernandes_arc.jpg

Mégsem áll rajthoz Manuel Pedro Fernandes, miután nem kapta meg az indulás szükséges nemzetközi B-licencet az FIA-től.

Sajnálatos módon az utolsó pillanatban hiúsult meg Manuel Pedro Fernandes debütálási lehetősége, miután nem kaphatta meg az induláshoz szükséges engedélyt, ráadásul ezt illetően a Portugál Autósport Szövetségnek kellett meghoznia a végső döntést, habár a FPAK az FIA Nemzetközi Sportkódex L-függelékében írtakat tartotta be.

Amiért pedig nem adta meg a nemzeti szövetség a licencet, az pedig az volt, hogy a portugál pilóta nem felelt meg minden kritériumnak. Meg van határozva, hogy a B-licenc megszerzéséhez hány és milyen szintű versenyen kell rajthoz állnia az előző két évben. Valószínűleg itt volt a bibi, mivel nem hivatalos információk szerint nem versenyzett állandóan az elmúlt időszakban Fernandes. A Portugál Autósport Szövetség többször járt az FIA-nél az üggyel kapcsolatban, azonban mind hiábavaló próbálkozás volt, így meg kellett tagadnia a licencet.

Ez pedig Fernandes számára nagy csapás volt, mivel már hónapok óta azon dolgozott, hogy össze tudja gyűjteni az induláshoz szükséges pénzt, azonban a szabályok gátat szabtak neki.

Fotó: Manuel Fernandes / Facebook

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr227613622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása