F1 - HAMILTON VOLT A LEGGYORSABB AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT!
F1 2015 Bahreini Nagydíj, 3. szabadedzés

F1 Grand Prix of Bahrain - Qualifying

Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Mercedesszel a harmadik szabadedzés Bahreinben. A britet Sebastian Vettel követte a Ferrarival, Nico Rosberg a másik Mercedesszel és Kimi Raikkonen a másik Ferrarival. A hétvégi további részében a német és az olasz márka pilótái között gigászi küzdelem várható.

Közép-európai idő szerint 14 órakor vette kezdetét a harmadik szabadedzés. A kezdéskor 29 °C volt a levegő és 40 °C volt az aszfalt hőmérséklete. Az első negyed óra csendesen telt el. 20 perc elteltével Nico Rosberg vezetett 1:37.599-cel Maldonado és Verstappen előtt.

View image on Twitter

Nemsokára a Ferrari párosa ugrott az élre, Kimi Raikkonen és Sebastian Vettel sorrendben, a finn 1:36.973-as idejével bement 1:37 alá, a német csapattárs három tizeddel kapott ki. Féltávnál megtörtént az első komolyabb kicsúszás: Daniil Kvyat Red Bulljának a fenekét eldobta, amikor kigyorsítani készült, és beforgott a homokágyba a bukótérben. Az orosz később még pályára tudott lépni.

Pár perccel a leintés előtt nagyon szoros volt az első négy közötti különbség, a két Mercedes és a két Ferrari alkotta az elejét, Hamilton - Vettel - Rosberg - Raikkonen sorrendben, ez a kockás zászlóig már nem változott. Az 5-6. helyet szokás szerint a két Williams foglalta el, Massa - Bottas sorrendben. Az első tízet Maldonado, Riccardo, Hülkenberg és Nasr zárta.

Az időmérő 17:00-kor veszi kezdetét Bahreinben, a Duna TV-n a felvezető műsor 16:45-kor kezdődik meg.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

Közvetlen hivatkozás a képhez

Fotó: Zimbio.com, Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr107378260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása