BRAKING NEWS MOTORSPORT

Jövő héten újabb TCR-autó mutatkozik be a nemzetközi porondon

Szintet lép az olasz Tecnodom Sport TCR-programja, a TCR Európa-kupa monzai fordulóján jön az igazi mély víz a Fiat Tipo TCR számára.

fiat_tipo_tcr_2.jpg

Tovább olvasom

Műszaki gondok, két 11. hely Magny-Cours-ban Tóth László mérlege

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Mindkét futamon a 11. helyen ért célba Tóth László, a BhaiTech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Európa-kupa elmúlt hétvégén rendezett negyedik fordulóján, a franciaországi Magny-Cours-ban. A 20 éves pilóta annak ellenére csúszott le mindkét alkalommal csupán egy helyezéssel a pontszerzésről, hogy a hétvége során végig műszaki gondokkal küzdött.

mag_fr_kn-9480.jpg

Tovább olvasom

Lundgaard leiskolázta az F2-es mezőnyt, dobogón a beugró pilóta

Formula–2 2020: Mugello – Sprintfutam

A szombaton kettős győzelmet szerző Hitech GP-sek ütközése egy pillanatra ugyan veszélybe sodorta, de végül nem sikerült meghiúsítani a Renault-junior győzelmét. A DAMS-nál helyettesítő Jüri Vips dobogóra állt.

_c_formula_motorsport_limited-2.JPG

Tovább olvasom

WTCR: Lynk&Co-dominancia a második futamon, Michelisz 8., Tassi kétszer ütközött

WTCR 2020: Zolder – 2. futam

Miután a pole pozíciós versenyző már a rajtnál leírta győzelmi esélyeit, Yann Ehrlacher győzelmét hozta a második zolderi futam. A hajrában a Lynk&Co a dobogó többi fokát is kibérelte.

fbe0267d8e5b9349dc8da23540c0e1b7_1.jpg

Tovább olvasom

F1: Kettős Mercedes-siker a mugellói roncsderbin

Formula–1 2020: Toszkán Nagydíj – Futam

Balesetek és piros zászlók tekintetében még a múlt heti monzai viadalt is felülmúlta az első Toszkán Nagydíj. Háromszor rajtolt el a mezőny, a Mercedest azonban ezúttal nem igazán lehetett megingatni – Lewis Hamilton mindössze egy győzelemre Michael Schumacher rekordjától.

m243365.jpg

Tovább olvasom

Őrült szezonzárón lett Piastri a Formula–3 bajnoka

Formula–3 2020: Mugello – Sprintfutam

A háromból egy esélyes már az első kanyarok után búcsúzott, a hátralévő 21 körben pedig feszített csata zajlott Piastri és Pourchaire között – a bajnoki cím végül előbbi javára dőlt el, míg a szezonzárót Liam Lawson húzta be.

unnamed_4_1.jpg

Tovább olvasom