BRAKING NEWS MOTORSPORT

BRAKING NEWS MOTORSPORT

Ütős csapattal indul a 2022-es Dakaron az Audi

2021. május 31. - KovatsOliver

A hét elején bejelentette az ingolstadti gyártó, milyen felállással áll rajthoz a jövő évi Dakar-ralin.

Tovább

Castroneves 46 évesen is behúzta az Indy 500-at

IndyCar 2021: Indianapolis 500

Fiatalság ide vagy oda, senki nem volt, aki meg tudta volna állítani a lelkében még mindig fiatal Helio Castronevest. A beugróként induló brazil pilóta negyedjére is belekortyolhatott a tejbe a Victory Lane-en – épp 20 évvel első sikere után.

Tovább

Salgó-rali: Egy cél lebeg Turánék szeme előtt

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában. Turán Frici és Bagaméri Laci nagy lendülettel készülnek az országos ralibajnokság következő futamára, a Salgó-ralira, amelyet június 4-5. között rendeznek Salgótarján…

Tovább

Extreme–E: Rosbergék újra legyőzték Hamiltonékat

Extreme–E 2021: Óceán X-Prix

A szezonnyitó után Szenegálban is győzött a Rosberg X Racing, így a 2016-os F1-es világbajnok csapata két forduló után is hibátlan mérleggel rendelkezik.

Tovább

TCR EU: Tarolt a francia testvérpár a Paul Ricard-on

TCR Europe 2021: Paul Ricard – 1-2. futam

Teljes mértékben a Team Clairet Sport testvér- és versenyzőpárosa uralta a TCR Európa-kupa magyar résztvevő nélkül zajló, Paul Ricard-i hétvégéjén.

Tovább

Elszúrták az F2-es menetrendet, panaszkodnak a versenyzők

Komoly, mégis elgondolkodtató kritika érte a Formula–2 idei versenynaptárát: Dan Ticktum mellett többek szerint is roppant unalmasan telnek a naptárban tátongó szünetek. A brit úgy véli, a csapatok számára sem is költséghatékony a lebonyolítás.

Tovább
süti beállítások módosítása