BRAKING NEWS MOTORSPORT

BRAKING NEWS MOTORSPORT

Formula–E: Horrorszaltó, rakétatámadás, büntetéscunami – Rijád utózöngéi

2021. február 28. - KovatsOliver

Büntetések sorozata miatt állt a feje tetejére a másik Ad Diriyah ePrix végeredménye, Jean-Éric Vergne el is bukta a dobogót. Közben világossá vált, mi történt Alex Lynn-nel, illetve az, mi borzolta még fel a kedélyeket Rijádban.

Tovább

Formula–E: Piros zászló után Bird a Jaguarral is győztes

Formula–E 2020/2021: Ad Diriyah ePrix – 2. futam

Baleset pénteken, győzelem szombaton: új csapat ide vagy oda, zsinórban hetedik szezonjában is futamot nyert Sam Bird. A DS Techeetah pedig a majdnem kettős dobogó helyett hajszál híján kettős kiesést könyvelhetett el.

Tovább

Kizárták a Mercedes-motoros autókat az FE-időmérőről

Formula–E 2020/2021: Ad Diriyah ePrix – 2. időmérő edzés

Edoardo Mortara balesete alapjaiban írta át a szombati forgatókönyvet Rijádban, mivel a Mercedes és a Venturi sem vehetett részt az időmérőn. Ebből pedig a pénteken még csetlő-botló Robin Frijns profitált: a kétszeres győztes első pole-jának örülhet a Formula–E-ben.

Tovább

Formula–E: De Vries rajt-cél sikerével indult az új szezon

Formula–E 2020/2021: Ad Diriyah ePrix – 1. futam

Ott folytatta a Mercedes, ahol a tavalyi szezonban abbahagyta, csak ezúttal nem Stoffel Vandoorne, hanem az eddig egész hétvégén domináns Nyck de Vries juttatta győzelemre a német márkát. Két biztonsági autós fázis is kevés volt ahhoz, hogy a rajtrács második felébe szorult bajnokok felzárkózásukat…

Tovább

De Vries lemosta a Formula–E mezőnyét, első pole-ját szerezte

Formula–E 2020/2021: Ad Diriyah ePrix – 1. időmérő edzés

Elvéreztek a bajnokok, a Mercedesszel viszont már a Formula–E-ben is számolni kell idén: legalábbis ezt bizonyítja, hogy Nyck de Vries domináns fölényének köszönhetően először rajtolhat az élről az elektromos sorozatban.

Tovább
süti beállítások módosítása