F1: Másodjára változtat idén a festésén a McLaren

Különleges festéssel indul a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon is a wokingi alakulat.

mclarenracingxvuselivery.png

Ha nem is annyira látványosan, mint a Monacói Nagydíj hétvégéjén a Gulf-dizájnnal, ismételten belenyúl festésébe a McLaren csapata. A wokingi csapat a hétvégi szezonzárón a megszokott kék-papaya színvilágát művészi vonásokkal töri meg az első szárnyon, az oldaldobozokon és a motorborításon.

A csapat közleménye szerint a Közel-Keleten először tervezhetett F1-es festést női művész, ez most a British American Tobacco almárkájával folytatott együttműködésnek köszönhetően valósul meg. Az MCL35M küllemében tapasztalható változások az emírségekbeli Rabab Tantawy keze munkáját dicséri, neki Davide Virdis autóipari médiatervező segített.

mclarenracingxvuseliveryheroimage.png

mclarenracingxvuseliveryfrontview.png

Lando Norris és Daniel Ricciardo kettősével a McLaren a negyedik helyen áll jelenleg az összetettben, 38,5 pontos hátrányban a Ferrari mögött.

Fotó: McLaren Media Centre

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1316776318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása