WTCR: Monteiro megszólalt az állapotáról

A Münnich Motorsport portugál versenyzője, Tiago Monteiro otthona közelében folytatja a kezeléseket.

3eda665c0eecd8e33101b963f98f7d1a.jpg

Csonka felállással képviseltette magát a Honda a túraautó-világkupa szezonzáró hétvégéjén, ugyanis Tiago Monteiro bakteriális tüdőgyulladás miatt nem állhatott rajthoz Szocsiban. A 45 éves versenyzőt szombaton szállították kórházban az oroszországi Krasznodar régióban, ahonnan szerdán távozhatott. Magánrepülővel szállították haza Portugáliába, így kezelését otthona közelében, Portóban folytatják – közölte szerda este a Honda.

„Nagyon hálás vagyok az oroszországi kórházi személyzetnek, amiért az ötnapos kórházi kezelés során gondoskodtak rólam. Visszarepülök Portugáliába, hogy ott folytathassam a kezeléseket” – idézi Monteiro szavait a közlemény, a portugál a márka mellett köszönetet mondott a támogatásért a JAS Motorsportnak, a Discovery Sports Events-nek, a Münnich Motorsportnak, az orosz hétvége szervezetőjének, az FIA-nak és személyes stábjának.

„Minden nap egyre jobban érzem magamat, de már alig várom, hogy otthon gyógyulhassak tovább” – tette hozzá a portugál, aki rajongóinak is megköszönete a támogató üzeneteket, amiket motivációként használt az elmúlt napokban. Monteiro 17. lett az egyéni összetettben, ugyan megnyerte a németországi szezonnyitót.

Fotó: Frédéric Le Floc'h / FIA WTCR Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6216771416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása