F1: Elkapta a koronavírust a Williams csapatfőnöke

Koronavírus-fertőzés miatt nem tarthat csapatával Jost Capito, a Williams csapatfőnöke és vezérigazgatója a Formula–1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

williamsf1_54104_hires.jpg

Szűkszavú közleményt adott ki csütörtökön a Williams csapata, melyben tudatta, hogy pozitív lett Jost Capito koronavírus-tesztje. Ennek megfelelően – és a brit járványügyi előírásokat követve – karanténba vonult a csapatfőnök-vezérigazgató, még a Dzsiddába utazása előtt, így személyesen nem lesz jelen a Szaúd-arábiai Nagydíjon.

A grove-i alakulat állítja, hogy Capito kidőlése nem érinti komolyabban a munkát, az a tervek szerint halad tovább. Más pozitív tesztekről nem számolt be a csapat, ahogyan az sem részletezi a kommüniké, hogy milyen tünetei vannak a német sportvezetőnek – feltéve, hogy vannak.

williamsf1_51520_hires_1.jpg

Két fordulóval a szezon vége előtt nyolcadik a konstruktőri bajnokságban a Williams, miután a tavalyi nullázást követően 23 pontot számlál – többek között George Russell spái második helyének köszönhetően, igaz, a körülmények miatt akkor csak félpontokat osztottak.

Fotó: Williams Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7616771368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása