Supersport-vb: Tripla hétvége előtt állnak Sebestyénék

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

A szezon legsűrűbb időszakához érkezett a Supersport-vb, hiszen három egymást követő hétvégén, szünet nélkül fog pályára gurulni a mezőny. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti Franciaországban elért top 10-es eredménye után, rendkívül motiváltan várja az első állomást, Barcelonát.

2021_round07_magny-cours_worldssp_friday-05522.jpg

A barcelonai pálya tavaly került be a Superbike-vb versenynaptárába és a 2020-as szezon egyik legkaotikusabb jelenetét hozta, amikor hirtelen megszakították a futamot, miközben a mezőny egy része még az eső miatti kerékcserés bokszkiálláson volt. Ha hinni lehet az időjárás-előrejelzéseknek, az eső a mostani alkalommal is megkeverheti majd a csapatok és pilóták tervezett stratégiáját. A HUMDA pilótája elmondta, Magny-Cours-ban úgy érzi tényleg sikerült előre lépniük:

Nagyon várom a barcelonai futamot először is azért, mert extra motivációt jelent az francia fordulón elért előre lépés. A csapattal már van egy tervünk, hogy a kvalifikáción gyorsabbak lehessünk és az új gumikat is jobban ki tudjuk használni. Montmeló egy különleges pálya, ahol sokszor nincs tapadás, de mostmár számíthatok egy jó alapbeállításra a kiinduláshoz és cél, hogy eredmény tekintetében is előre lépjünk.

A katalán fordulón pénteken kezdődnek majd a szabadedzések, a szombati időmérőt, versenyt és a vasárnapi futamot az Arena4.hu-n lehet majd élőben követni. A szombati verseny időpontját a megszokottnál előbbre hozták.

2021_round07_magny-cours_worldssp_friday-06516.jpg

A hétvégi menetrend és közvetítések:

szeptember 17., péntek:

  • 11:25-12:10: 1. szabadedzés
  • 16:00-16:45. 2. szabadedzés

szeptember 18., szombat:

szeptember 19., vasárnap:

Fotó: PS56/HUMDA sajtóközlemény

Forrás: PS56/HUMDA

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8216691564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása