Rali-Eb: Vogelék a Barum-ralin folytatják

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

A Róma-rali után Csehországban áll rajthoz a rali Európa-bajnokság versenyén Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team magyar városa ezúttal is a cseh Orsák Rallysport technikai és logisztikai támogatásával vesz részt a versenyen.

barum_vogel_03.JPG

Összesen 146 autó indul a legendás Barum-ralin, mely idén ünnepli ötvenedik születésnapját. Az évforduló alkalmából a szervezők minden eddiginél trükkösebb és nehezebb pályákkal készülnek.

„Kedden érkeztünk meg, szerdán egész nap tesztelhettünk. Szinte minden kifutáskor állítottunk az autón, úgy tűnik, találtunk is jó beállítást. Csütörtökön korán reggeltől egészen késő éjszakáig pályaírás, aztán pénteken is nagyon későn, majdnem éjfél körül kezdjük az első városi gyorsaságit” – mondta Vogel Adri.

barum_vogel_06.JPG

A rali-Eb csehországi fordulójára most is rengeteg néző várható, a változatos aszfaltos pályák mellett pedig a kiszámíthatatlan időjárás is alaposan beleszólhat a versenybe.

Két nap alatt 15 gyorsasági szakaszon 210,9 km versenytáv, 574,76 kilométer etap, vagyis összesen több mint 785 kilométer vár a versenyzőkre.

Fotó: Roger Racing Team

Forrás: Roger Racing Team

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3716670876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása