F1: Nem tartotta be a szavát, lebuktatták Hamiltont

A hétszeres világbajnok még tavaly ősszel ígéretet tett arra, hogy a jövőben – a versenypályán kívül – már csak villanyautót fog vezetni, ehhez képest egy Pagani Zonda volánjánál videózták le.

m276955.jpg

Az elmúlt években Lewis Hamilton előszeretettel áll bele közéleti témákba, jellemzően a sporttal összemosva azokat. Amellett, hogy a színesbőrűek és az LMBTQ-közösség mellett is kiállt a közelmúltban, a környezetvédelem elkötelezett hívének vallja magát a hétszeres világbajnok. Ennek jegyében vegán étrendre állt át, eladta a magánrepülőjét, tavaly ősszel pedig a Reutersnek nyilatkozva elmondta azt is, hogy ezentúl csak környezetbarát, elektromos hajtású autókat hajlandó vezetni.

„Más autókat már nem is használok, csak a Mercedes EQC-met” – tette le a nagy esküt, hozzátéve, hogy egy Smart EQ ForTwo is parkol a garázsban. Mint arról a Motor1.com beszámolt, ehhez képest egy nem túlságosan környezetkímélő autóban videózták le Hamiltont, mégpedig egy 760 lóerős, V12-es motorral szerelt Pagani Zondában, ami már jó ideje gyűjteményét színesíti csakugyan. A Mercedes brit versenyzője a Magyar és a Belga Nagydíj közötti négyhetes szünetet Monacóban tölti jelenleg.

Fotó: Steve Etherington / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2416650562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röf 2021.08.06. 13:02:54

Ahogy már jóval korábban is véleményeztem, Hamilton a Forma-1 legundorítóbb figurája.

Sir Gombóc 2021.08.06. 15:56:45

@brmbolec: irigykedsz?
A sok fotóst nézve lehetett megrendezett is..

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.08.06. 17:01:50

Ezek után még az is lehet, hogy csülköt ebédelt disznósajttal. És, ki nem szarja le? Elég elkeserítő, hogy a világot mintha már az internetes számonkérők irányítanák.

Egy Hun Hunniából 2021.08.06. 22:47:06

@Androsz: ha rajtam múlna (és még sokunkon) akkor pl. kaleta se úszta volna meg ennyivel.
Az "internetes számonkérők" igazságérzete gyakran jobb döntést eredményezne mint a jogszolgáltatápi maszatolás.

Egy Hun Hunniából 2021.08.06. 22:49:14

ez a hazudozós gyökér meg majd legközelebb lapít és nem tolja fullba a kretént, vagyis önmagát

PanelProli 2021.08.07. 21:43:42

Oszt akkor mi van?

Hamilton nem a kedvencem, de egy ilyen eseten kár fennakadni.

Ekrü 2021.08.07. 23:50:23

@PanelProli: Ilyenkor az van,hogy az emberben felmerül,hogy a többi dologban vajon mit hazudott éppen? Mennyire lehet őszinte ezek után pld. a BML mozgalom iránti állítólagos elkötelezettsége?
Vagy csak azt mondja amiért éppen pénzt kap...?

Ekrü 2021.08.07. 23:54:39

@Sir Gombóc:
"A sok fotóst nézve lehetett megrendezett is.."-Mármint mi? Hamilton megrendezte saját magának,hogy had derüljön ki róla,hogy álszent képmutató? Vagy az újságírók a story kedvéért odakötözték Hamiltont a volánhoz? Van ennek értelme?

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása