WTCR: Videón Tassi Attila estorili futamgyőzelme

Néhány percben, magyar kommentárral újra átélhetjük Tassi Attila első WTCR-sikerét.

2abd80389b987db17f45ef7d6b2094c3.jpg

Michelisz Norbert után újabb magyar versenyző mondhatja el magáról, hogy futamot nyert a túraautó-világkupában: mint arról beszámoltunk, egy drámai fordulat után, de stabil, magabiztos versenyzéssel az estorili második futamon megszerezte pályafutása első WTCR-győzelmét Tassi Attila. A Münnich Motorsport magyar versenyzője ezzel igencsak előnyös helyzetbe hozta magát az összetettben is, pedig még büntették is.

A magyar szurkolók örömét pedig Michelisz harmadik helye tette teljessé, aki utoljára a 2019-es szepangi szezonzárón állhatott dobogóra, amikor bajnoki címet szerzett a Hyundai-jal.

A magyar szempontból kétségkívül emlékezetes pillanatokról Lantos András, az Eurosport kommentátora osztott meg egy hétperces összefoglalót a csatorna weboldalán, így azokat magyar kommentárral élhetjük át újra. Mellé Kismarty-Lechner Gábor, a Zengő Motorsport tavalyi WTCR-versenyzője csatlakozott szakkommentátorként.

Fotó: Paulo Maria / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5616607320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása