Turánék kedvenc versenye következik

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Esti gyorsaságival rajtol az 54. Mecsek-rali.

turan_motorsport_3_2.jpg

Június 25-26. között Pécs környékén, a Mecsek-ralival folytatódik a magyar országos ralibajnokság. A kétnapos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel.

„Úgy érzem, teljesen sikerült a hátunk mögött hagynunk a Salgó-ralit és csak előre tekintünk a Mecsek irányába. Szeretjük ezeket a tempós, technikás pályákat, minden évben izgalmas csatákat vívunk itt a versenytársainkkal, emocionálisan is kötődünk a mecseki gyorsaságikhoz. Pénteken egy esti szakasz nyitja majd a Mecsek-ralit, ami igazi kihívás lesz mindenkinek, várjuk nagyon a rajtot” – kezdi Frici.

„Pozitívan állunk a verseny elé, bízunk benne, hogy most a balszerencse is elkerül bennünket, és előbb-utóbb minden összeáll. A mecseki futam minden évben nagyon népszerű a nézők körében is, így sok szurkolóra számítunk, ami mindig extra löketet jelent nekünk. Historic EB-t is rendeznek a pályákon, igazán minőségi versenynek nézünk elébe” – folytatja Laci.

„A Korda Racing már megkezdte az autónk felkészítését a versenyre, elemezzük az elmúlt év belső felvételeit, gyűjtjük a tapasztalatokat és fizikálisan is tréningezzük magunkat a következő hétvégére. A pályák alapvetően ismerősek lesznek, de van, hogy változnak az irányok, bekerülnek kombinált szakaszok. A hetünk mozgalmas lesz, kedden részt veszünk a hivatalos sajtóeseményen, szerda-csütörtökön pályabejárás és teszt, majd péntek este rajtolunk” – zárja Frici.

A Mecsek-ralin a versenyzőknek két nap alatt összesen 10 gyorsasági szakaszt és 137 versenykilométert kell teljesíteniük.

Fotó: Just Creative

Forrás: Just Creative

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9916601614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása