Kamion-Eb: Óriási baleset után lefújták Kiss Norbiék második futamát
ETRC 2021: Hungaroring – 2. futam

Mindössze két kanyarig tartott a kamion Európa-bajnokság második hungaroringi versenye.

download2.jpg

Korábbi drámája után csak az utolsó előtti helyről várhatta a kamion Európa-bajnokság hungaroringi nyitányának fordított rajtrácsos folytatását Kiss Norbert. A második versenyt azonban két kanyar után piros zászlóval szakították félbe, mivel Steffen Faas óriási fékezés után áttörte a gumi- és a mögötte található szalagkorlátot is.

A tankpool24 német versenyzője nem sérült meg a balesetben, azonban az időbe telt, mire sikerült eltávolítani a helyszínről a Scaniát. Biztonsági okok miatt végül a verseny lefújása mellett döntöttek, noha korábban még úgy számolták, hogy 17:50-kor újraindíthatják a 11 körös viadalat.

Vasárnap újabb időmérő edzés és további két verseny vár a kamion-Eb mezőnyére. 

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6816592080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása