F1: Gyász a McLarennél, elhunyt a csapat résztulajdonosa

Szomorú hírt közölt vasárnap délben a McLaren Formula–1-es csapata: 68 esztendős korában elhunyt a csapat résztulajdonosa, Mansour Ojjeh.

2021spanishgrandprixsundaygp2104_121432_69i1917.jpg

Közösségimédia-felületein, szűkszavú közleményben tudatta a McLaren Formula–1-es csapata vasárnap délben, hogy 68 évesen meghalt Mansour Ojjeh, aki 1984 óta volt a gárda résztulajdonosa. A szaúd-arábiai születésű francia üzletember vasárnap reggel hunyt el genfi otthonában, de békében és családja mellett.

mansour_ojjeh_2st4481.jpg

Ojjeh vállalata 14,32 százalékos részesedéssel rendelkezett a McLaren Groupban, mely az F1-es csapat a wokingiak autóipari ágazatát is magába foglalja. Korábban a TAG Heuer óravállalat résztulajdonosa is volt, az Asprey és Garrard ékszerész vállalatok 10 százaléka is az ő tulajdonában állt.

Nyugodjon békében!

Fotó: Glenn Dunbar, Steven Tee / Motorsport Images (Pirelli F1 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2816583566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása