Kamion-Eb: A Hungaroringen kezdhetnek Kiss Norbiék

A járványügyi helyzetre való tekintettel öt héttel az idény kezdete előtt elhalasztották a kamion Európa-bajnokság misanói nyitófordulóját. Jelen állás szerint hazai pályán vághat neki az idénynek Kiss Norbert.

hp1_9411.jpg

Már tavaly is komoly kompromisszumokat kellett kötnie a kamion Európa-bajnokságnak a koronavírus okán bevezetett korlátozások miatt – annyira, hogy tavaly nem is sikerült elegendő versenyt rendezni ahhoz, hogy érvényes legyen a szezon, ami érzékenyen érintette a magyar szurkolókat, hiszen két forduló után Kiss Norbert vezette a bajnokságot.

Úgy tűnik, nem lesz ez másképp idén sem, legalábbis keddi közleményében a bajnokság promótere megerősítette, hogy május 22-23-a helyett csak október 16-17-én látogat el a mezőny Misanóba, ahol eredetileg az idénynyitót rendezték volna – a szervezők ugyanakkor remélik, hogy ősszel akár már nézőket is fogadhatnak.

A fejlemények tükrében június közepén, a Hungaroringen veheti kezdetét a szezon, amennyiben a járványügyi szabályok lehetővé teszik. Az elmúlt hetekben újabb virtuális bajnokságot szervezett a kamion-Eb, melyet a Révész Truck Racing Team színeiben Kiss nyert meg, akárcsak a járvány első hullámában rendezett, előző felvonásban.

Fotó: Hilbert Péter / Hungaroring Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1916499996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása