F1: Nem akármilyen ajándékkal lepte meg Leclerc-t a Ferrari

Aktív pályafutása alatt ritkán kap versenyző olyan ajándékot, mint amilyen Charles Leclerc-nél landolt.

190051-ita.jpeg

Pénteken Instagram-oldalán újságolta el Charles Leclerc, hogy „valami különleges érkezett”. Mint az nem sokkal később kiderült, a csapat logójával ellátott, vörös ponyva a monacói versenyző 2019-es autóját, az SF90-et rejtette, igaz, azt nem tudni, hogy motorral-e, vagy sem.

Negyedik szezonját kezdte idén a Formula–1-ben, az olasz gárda színeiben pedig a harmadikat, de már első ferraris idényében két futamgyőzelemig jutott Charles Leclerc: a GP3 és az F2 korábbi bajnoka előbb Belgiumban, majd a csapat hazai pályáján, Monzában nyert.

Utóbbi sikerével a Ferrari közel tíz éven át tartó rossz szériáját törte meg Leclerc, az Olasz Nagydíjat ugyanis előtte utoljára Fernando Alonsóval nyerték meg a maranellóiak, a spanyolt 2010-ben intette le elsőként a kockás zászló a vörös autó volánja mögött.

Fotó: Scuderia Ferrari Press Office

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr516495872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása