F1: Elszólták magukat Grosjean búcsútesztjéről

A Netflix F1-es sorozatának producere több részletet is elárult a már készülőben lévő negyedik évadról, többek között Romain Grosjean leendő mercedeses tesztjéről is elszólta magát.

1018369729-lat-20201203-gp2016_171631_onz1788-851.jpg

Nem sokkal a 2021-es szezon kezdete előtt mutatták be a Drive to Survive harmadik, az előző idény eseményeit feldolgozó évadát. A Box to Boksz Films már gőzerőkkel forgatja a Netflixen elérhető Formula–1-es új évadát, ennek kapcsán osztott meg néhány részletet James Gay-Rees producer.

Az előző évadokban visszafogott mértékben tekinthetünk be a Red Bull kulisszái mögé, akkor is főként Max Verstappen csapattársairól esett szó. Ezúttal viszont Verstappen kerülhet a középpontba, miután sokan a hollandot tartják az idei szezon egyik legnagyobb favoritjának, és csupán egy hajszállal kapott ki a címvédő Lewis Hamiltontól a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.

„Mindenki azt reméli, hogy valóban gigászi küzdelmet láthatunk a Mercedes és a Red Bull között” – vezette fel Gay-Rees az In the Fastlane podcastben. – „A Red Bull próbál higgadt maradni, és minden esélyét kihasználni, de egyébként mindenki konfliktusra számít. Sergio Pérez is jól teljesíthet, már az első versenyén nagyszerűen ment a Red Bull-lal, Max Verstappennek is majdnem összejött az álomkezdés.”

si202103280258_news.jpg

„Nagyon jó szezon lehet, esetlegesen a harmadik helyért is ádáz küzdelem folyik a McLaren, a Ferrari, talán az Aston Martin és még néhány csapat között” – jelentette ki a producer, majd a 2022-es szabályváltozásokra is előretekintett. „Komplikált szezonnak ígérkezik, mivel minden új szabály életbe lép. Ebből adódóan más lesz a forgatókönyv az új autók miatt is, és örömmel folytatjuk a sorozatot” – tette hozzá.

Gay-Rees arra is kitért, hogy Romain Grosjean F1-es búcsútesztje is szervezés alatt áll. Mint ismeretes, még a tavalyi szezon végén, horrorisztikus szahíri balesete után ajánlotta fel Toto Wolff a franciának, hogy vezetheti a Mercedes egyik világbajnoki versenygépét. Grosjean februárban már arról beszélt, már a részletek véglegesítésénél tartanak a felek, a brackley-i gárda részéről azonban tagadták, hogy már a főhadiszálláson is járt volna üléspróba céljából.

Grosjean tesztjének időpontját nagyban befolyásolja a Formula–1-ben tíz dobogós helyezésig jutó francia IndyCar-bemutatkozása, hiszen tengerentúli debütálására április 18-án, az alabamai Barber Motorsport Parkban sor kerül, a Dale Coyne Racing színeiben – az oválversenyeket leszámítva – a legtöbb fordulón rajthoz áll majd.

via F1i.com, RaceFans

Fotó: LAT Images / Haas F1 Team, Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr516494030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása