Mazepin: Nem vagyok büszke arra, amit tettem

Először nyilatkozott decemberi botrányának kipattanása óta Nyikita Mazepin. A Haas újonca a magánéletében továbbra is igyekszik önmagát adni, eredményeivel szépítene korábbi ballépésén.

img_2860-214.jpg

Folyamatos gyűlölet árad már Formula–1-es bemutatkozása előtt az újonc Nyikita Mazepinre, miután decemberben egy olyan videót tett közzé a közösségi médiában, amin egy hölgy melleit fogdosta. A csapat ugyan kitartott amellett, hogy házon belül rendezzék az ügyét, nemrégi Gene Haas csapattulajdonos nyíltan beszélt arról, mi történt a színfalak mögött. Haas többek között arra is rámutatott, a rajongók folyamatosan követelik Mazepin kirúgását.

A Haasnál viszont nem ebben látták a megoldást, azonban az ügy kipattanása óta először nyilatkozott a sajtónak a botrányhősként emlegetett Mazepin. A 22. születésnapját épp kedden ünneplő orosz az ESPN-nek adott interjújában fontosnak tartotta leszögezni már az elején, hogy „a tetteim a decemberi incidens körül helytelenek voltak”, ezért vállalja értük a felelősséget. „Sokat tanultam az ügyből, így magabiztosan kijelenthetem, hogy már sokkal jobban tisztában vagyok az ilyesféle dolgokkal, mint voltam kormány, pozitív irányba történt némi előrelépés” – részletezte helyzetét.

Mazepin elismerte, az ominózus eset óta nem találkozott az illető hölggyel, aki egy Andrea D’IVal nevű modell. „Teljesen megértem, korrektek az érzéseik, én viszont nem voltam az a tetteimmel” – reagált azokra az ő kirúgását követelő, ezzel a #WeSayNoToMazepin-kampány – ami magyar fordításban annyit jelent: nemet mondunk Mazepinre – mögé álló kommentelőkre. – „Nem vagyok büszke rá, de ez egy fontos lépés.”

img_2574-618.jpg

A Formula–2-ből többszörös futamgyőztesként érkező orosz a pályán javítana a hírnevén, bizonyítva, hogy megérdemelten jutott el az F1-ig. „Az emberek, akik az elmúlt 21 évben velem voltak, tudják, milyen vagyok, és távol áll tőlem, hogy másnak adjam ki magamat. A pályán kívül a továbbiakban is önmagam leszek. Voltam magasságokban és mélységekben, de ez is része az életnek. Úgy gondolom viszont, főként a versenyzésnek kell beszélnie” – folytatta gondolatait.

„Hiszek benne, hogy egy jó versenyző vagyok a pályán, ahogyan abban is, hogy gyors pilóta vagyok. Várom már a kihívást, hogy megmutassam az embereknek, akik esetleg nem kedvelnek jelenleg, hogy jók a versenyzői képességeim, ez pedig remélhetőleg változtat azon, ahogy rám néznek.”

Fotó: LAT Images / Haas F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2716448096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása