F1: Még a szezon előtt bemutatják a Drive to Survive új évadát

Kereken egy hónap múlva, március 19-én jön az új évad a Netflix F1-es dokumentumfilmsorozatából.

gp2005_131120_ony2232-large.jpg

2019 elején volt a premierje a Netflix F1-es sorozatának, mely azonnal hatalmas sikert aratott. Már a harmadik évadot várja belőle a közönség, mely a koronavírus-járvány miatt több szempontból is rendkívüli 2020-as idény eseményeit dolgozza majd fel. Jó hír számukra, hogy már nem kell sokat várniuk, a Drive to Survive új évada ugyanis március 19-én érkezik, vagyis kilenc nappal a szezonnyitó Bahreini Nagydíj előtt – jelentette be az F1 péntek délután egy 30 másodperces teaser kíséretében:

A Netflix F1-es csapata igyekszik megmutatni, mi zajlik a kulisszák mögött, így egy-egy versenyhétvége erejéig egy-egy csapathoz szegődött. Ennek köszönhetően többek között az is kiderül, hogyan zajlott a színfalak mögött a Ferrari monzai dupla betlije, valamint Nico Hülkenberg last-minute beugrása Silverstone-ban. A producerek az Akadémia-díjas Jamey Gay-Rees és Paul Martin lesznek, csakúgy, mint a korábbi két évad alkalmával.

A Braking News Motorsport  a minap beszámolt róla, hogy a streamingszolgáltató produkciója magyar nyelvű szinkronnal is elérhető lesz, Szujó Zoltán és Wéber Gábor tolmácsolásában.

Fotó: Scuderia AlphaTauri / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7016432814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása