F1: Bejelentette 2021-es autóbemutatója időpontját a Mercedes

Az eddig bejelentett autóbemutatókhoz képest viszonylag későn érkezik a Mercedes W12 E Performance.

m237033.jpg

Miközben a McLaren autója február 15-én, az Alfa Romeóé pedig egy héttel később, február 22-én érkezik, a Mercedes március 2-án rántja le a leplet 2021-es versenygépéről – tudatta a Twitteren a brackley-i istálló.

Eddigi utalások alapján némi változás várható a színvilágban: a türkiz egy világosabb árnyalata kerülhet a színvilágba, továbbá hangsúlyosabb szerepet kaphat a résztulajdonossá vált INEOS-t jelképező piros is.

Az új autó a W12 E Performance nevet kapja, ami viszont a versenyzőket illeti, egyelőre csak Valtteri Bottas jelentették be hivatalosan. Lewis Hamiltonnak viszont továbbra sincs szerződése 2021-re, ráadásul nem is tudni, meddig tart még az immár több mint egy éve húzódó huzavona.

Fotó: LAT Images / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4416413058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása