DTM: Álomszerű festést kaptak a Red Bull Ferrarijai

Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, hogy a Red Bull az AF Corse csapatával együttműködve, Ferrarikkal érkezik a DTM-be, arra viszont már annál kevesebben számították, hogy két ennyire látványos festést is villant.

si202102020012_news.jpg

Lassan körvonalazódott az elmúlt hetekben a Red Bull DTM-programja, az energiaitalosok keddi közleményével azonban az utolsó részletek is a helyükre kerültek. A versenyzői felállásban nincs meglepetés, a Red Bull lefokozott F1-es pilótája, Alexander Albon mellett a Formula–2-ben versenyző Liam Lawsont, valamint Nick Cassidyt indítja a német túraautó-bajnokságban. Szintén sejthető volt, hogy az AF Corséval kooperálva két Ferrari 488 GT3 Evo 2020-at állít csatasorba, Albonnak és Cassidynek osztoznia kell majd az egyiken a thai-brit pilóta kötelezettségei miatt.

Amellett, hogy a Red Bull megerősítette az eddig – még ha nem is hivatalosan – ismert részleteket, a két Ferrariról is lerántotta a leplet. Két különböző színvilág jelenik meg a renderelt képeken (értelemszerűen egy Red Bull-os és egy Alpha Tauri-s), de mindkettő rendkívül látványosra sikerült:

Fotó: Red Bull Media House

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5616413892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása