Massa örülne egy újabb Schumachernek az F1-ben

A Ferrari korábbi versenyzőjét, Felipe Massát örömmel töltené el, ha egy újabb Schumacher csatlakozna pilótaként a Formula–1 mezőnyéhez.

attachment_109508.jpg

Az Autosportnak nyilatkozva arról beszélt Massa, reményei szerint a hétszeres világbajnok német fia, a jelenleg a Formula–2-ben szereplő Mick ott lehet jövőre a királykategóriában. „Mick ebben a szezonban nagyon nagy munkát végzett, és bár eleinte nem jöttek a várt eredmények, fokozatosan belelendült, egyre kiválóbban teljesített. Azt gondolom, győztesen fejezi be a Formula–2-t, és csatlakozik a Haashoz” – jelentette ki a brazil expilóta, aki évekig volt Michael Schumacher csapattársa a Ferrarinál.

Remélem, újabb Schumacher lesz ott a Formula–1-ben, és a család történelmet fog írni.

Massa hozzátette, azt is szeretné, hogy egykori csapattársa lássa fiát versenyezni a Formula–1-ben, utalva arra, hogy Michael Schumacher a pályafutása befejezését követően, 2013-ban síbalesetben koponyasérülést szenvedett, és azóta sem szerepelt a nyilvánosság előtt. Otthonában ápolják, állapotáról a családja nem ad információt.

Fotó: Scuderia Ferrari Press Office

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5316294080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása