WTCR: A maszkviselés fontosságára figyelmeztet Michelisz Norbert

A túraautó-világkupa tavalyi bajnoka is kéri, viseljünk maszkot.

0f39a80c92f33de2ce8cb8b32ad2156a.jpg

 

Viselj maszkot a másikért, a szeretteidért és önmagadért, mert ezzel csökkenthetjük együtt a fertőzésveszélyt!

– ezzel a szöveggel figyelmeztet a maszkviselés fontosságára Michelisz Norbert, amit „nem lehet eléggé hangsúlyozni”.

Viselj maszkot a másikért, a szeretteidért és önmagadért, mert ezzel csökkenthetjük együtt a fertőzésveszélyt! Örülök,...

Közzétette: Michelisz Norbert – 2020. november 6., péntek

A WTCR tavalyi bajnok Facebook-bejegyzésével egy felhíváskampányhoz csatlakozott, melybe támogatója, az OMV hívta meg – úgy tűnik, ezzel az autósportvonal is belép a képbe, Michelisz ugyanis az M4 Sport Formula–1-es és más autósport-közvetítései mögött álló Boxutca stábját kérte fel a feladatra, az #egymaserthordjuk és #viseljmaszkot hashtagek kíséretében.

Az őszi hónapok közeledtével nemcsak Magyarországon, hanem szerte a nagyvilágban és Európa-szerte is egyre növekvő koronavírusos esetszámokra szólnak a híradások. A minap hazánkban 4709 új fertőzöttel és 103 elhunyttal új rekordokat döntött a járvány, a március óta beazonosított fertőzöttek száma pedig megközelítette a 100 ezret, 99 625-tel.

A magyar kormány épp a héten döntött további szigorítások bevezetéséről a járvánnyal összefüggésben, többek között a maszkviselés kapcsán is, melynek az autósportban is komoly jelentősége van. Az idei évben a maszkviselés, a COVID-teszt és a távolságtartás is a versenysorozatok kötelező részeivé váltak, amik eddig igen hatékonynak bizonyultak.

Fotó: Xavi Bonilla / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3416276392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

odamondó 2020.11.07. 09:28:20

Mivel mindenki a zsebéből előhalászott 1 maszkal békávézik meg bekkel ki minden előírást így az egésznek kb 0 értelme.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása