F1: Tisztázták a félreértést a Williamsnél

A Williams újdonsült csapatfőnöke egyértelművé tette, hogy az új tulajdonosok a csapat eddigi párosával kívánják folytatni 2021-ben is.

williamsf1_30647_hires.jpg

A Portugál Nagydíj hétvégéje előtt kaptak szárnyra a pletykák, melyek szerint a Dorilton Capital új tulajdonosként a versenyzői felállásba is belenyúl, a Mercedes-támogatott George Russellt pedig lecserélhetik Sergio Pérezre, akit a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel miatt menesztenek a jövőre gyári Aston Martinná alakuló Racing Pointtól.

Simon Roberts ugyanis nem felelt egyértelműen a versenypárost firtató kérdésekre, sőt kijelentése még inkább táplálta a találgatásokat. Az Emilia-Romagna Nagydíj sajtónapján tiszta vizet öntött a pohárba az új csapatfőnöke, és leszögezte, érintetlen marad Russell és Nicholas Latifi kettőse. „A múlt héten némi zavart okoztam, elnézést kérek érte, de tényleg nem akartuk kommentálni ezeket az értesüléseket” – idézi Roberts szavait a Reuters.

williamsf1_30411_hires.jpg

„Semmi sem változott, a mostani a versenyzői felállásunk az idei és a következő évre. Nagyon örülünk nekik, és már várjuk, hogy folytathassuk a közös munkát” – tette hozzá. A Pérez esetleges érkezését boncolgató pletykákat azonban ezúttal sem volt hajlandó kommentálni, a mexikóit mostanában a Red Bull-lal is szóba hozták, mint Max Verstappen leendő csapattársa.

„Mindig jó a stabilitás, és sosem jó hallani új spekulációkat, amik az állásodat veszélyeztetik” – kommentálta a fejleményeket Russell, aki már korábban is utalt arra, hogy a williamses pletykákat Pérez menedzsmentje gerjeszthette. – „Erről a pályán is beszélnem kellett, de ahogy Simon is elmondta, magabiztos voltam azt illetően, hogy semmi sem változik.”

Fotó: Williams Racing Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9016264748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása