Pozitív lett az MNASZ-elnök koronavírus-tesztje

Oláh Gyárfás szombat óta házi karanténban tartózkodik, otthonról dolgozik.

img_6211_1.JPG

A koronavírus-járvány második hulláma Magyarországon az autósportot is elérte. Oláh Gyárfás múlt hét pénteken elvégzett koronavírus-tesztje pozitív lett – tudatta közösségi oldalán a Magyar Nemzeti Automobil Szövetség (MNASZ) elnöke. Elővigyázatosságból emiatt már a hétvégi Laptiming Kupán sem vett részt a Hungaroringen, ahogyan a Horvát Autósport Szövetség képviselőivel tervezett szombat esti protokoll rendezvényeket is lemondta. Szombat óta házi karanténban tartózkodik a családjával, otthonról dolgozik.

A kontaktkutatás alapján Oláh egyik családtagjától kaphatta el a fertőzést, légúti tünetei vannak. Közölte, hogy emiatt nem tud részt venni a rali Európa-bajnokság jövő heti magyarországi fordulóját, a Rally Hungaryt megelőző sajtótájékoztatón, de reméli, hogy a versenyen már személyesen jelen lehet és fogadhatja a magyar versenyzőket. Hozzátette: a WTCR és a kamion-Eb hungaroringi hétvégéjén negatív COVID-19-teszttel, a legnagyobb odafigyelés mellett vett részt, a Super Racing Fesztivált október 16-18-án tartották.

„A vírus mindannyiunkra veszélyt jelent, így most a gyógyulás a fő szempont. Magyarország jól védekezik a vírussal szemben, remélem, az én szervezetem is erős. (…) Vigyázzatok magatokra Ti is!” – zárta mondandóját a 42 éves elnök.

Tájékoztatom a közvéleményt, hogy a múlt pénteken elvégzett koronavírus tesztem eredménye pozitív lett. A WTCR-en és a...

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. október 27., kedd

Braking News Motorsport csapata ezúton kíván mielőbbi, teljes felépülést Oláh Gyárfásnak!

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5616259952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kováts Olivér/KO · http://brakingnewsmotorsport.blog.hu 2020.10.28. 18:23:10

@Hunyadi János1:

1.) Google a barátod, de ha elsajátítottad az értő olvasást, a cikkből is kiderül, hogy mi az az MNASZ, ahogyan az is, kicsoda Oláh Gyárfás.
2.) Ha pedig nem érdekel a téma, nem kötelező olvasni. ☺

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása