F1: Hamiltonék miatt magyarázkodott Norris

A McLaren versenyzője nyilvánosan kért bocsánatot a mostanában tett kijelentései miatt.

2020portuguesegrandprixsunday_gp2012_143449_56i0653.jpg

Az elmúlt napokban többször is szókimondóan nyilatkozott a McLaren ifjonca. Kedden azonban közösségi oldalán kért bocsánatot Lando Norris a Portugál Nagydíjat követően tett megjegyzései miatt, ugyanakkor azt nem konkretizálta, hogy pontosan mely kijelentéseire gondolt.

„Bocsánatkéréssel tartozom” – kezdte tweetjét a brit. – „Hülye és érzéketlen voltam mostanában a médiában és az interjúk folyamán, bizonyos embereknek nem adtam meg a kellő tiszteletet. Pedig nem ilyen ember vagyok, szóval tudom, hogy bocsánatot kell kérnem tőlük, ahogyan mindenki mástól is, akinek látnia vagy olvasnia kellett. Sajnálom.”

Norris előbb Lance Strollt illeti éles kritikával a versenyen történt ütközésüket követően, amiért a stewardok a kanadai pilótát vonták felelősségre, sőt akcióját időbüntetéssel és két büntetőponttal „jutalmazták”, a saját versenye mellett ugyanis Norrisét is tönkretette. A mclarenes a csapatrádión is kikelt magából, majd a leintés utáni interjúkban is úgy fogalmazott, hogy Stroll soha nem tanul a hibáiból, utalva arra, hogy a pénteki edzésen hasonlóképpen akadt össze Max Verstappennel.

A 20 éves pilóta Stroll mellett Hamiltonnak is odaszúrt, miután a brit 92. győzelmével megdöntötte Michael Schumacher rekordját Portimaóban. „Nekem ez semmit nem jelent, ugyanis olyan autója van, aminek minden versenyt meg kéne nyernie” – elevenítette fel Norris korábbi nyilatkozatát a RaceFans.

Fotó: Zak Mauger / Motorsport Images (McLaren Racing Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3816260372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása