A Zengő-pilóta és Coronel újra a TCR Európa-kupában versenyez

Utolsó előtti állomására látogat el idén az Európa-kupás mezőny, a spái rajtrács régi-új arcokkal bővült.

hp1_9823.jpg

A hétvégén a belgiumi Spa-Francorchamps-ban folytatódik a TCR Európa-kupa idénye. Belgiumban több régi ismerős is csatlakozik a mezőnyhöz: visszatér az idén többek között Zengő Motorsport WTCR-pilótájaként is ismert Mikel Azcona, Tom Coronel, illetve Nicola Baldan. A 2018-as Európa-bajnok spanyol a világkupás szerepléséhez hasonlóan az új Cuprát vezeti, amit a Volcano Motorsport indít, míg a mókamester Coronel a Boutsen Ginion Racing Hondáját veszi újra birtokba (Jaramában is), Baldant pedig az Élite Motorsport Cuprájában látjuk viszont.

Miután ezen a hétvégén rendezik a spái 24 órást is, a program már szokatlanul korán, a mai nap folyamán kezdetét veszi. 16:55-től rendezik az első szabadedzést, ami pénteken 9 órától követ a második gyakorlás, 12:10-től pedig a kvalifikáció. Versenyt is látunk még a holnapi nap folyamán, az első futam 16:50-kor rajtol, szombaton pedig a 11:50-kor kezdődő második verseny jelenti a hétvége végét – a grandiózus főprogram tekintettel a futamokat mellett az időmérő edzést is élőben követhetjük a megszokott Facebook- és YouTube-felületeken.

Fotó: Hilbert Péter / Hungaroring Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1116253604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása