Esports WTCR: A M1RA bajnoka tarolással kezdte az újabb virtuális szezont

Durvább mészárlást tartott Báldi Gergő a (virtuális) Hungaroringen, mint Esteban Guerrieri a WTCR-ben vagy Kiss Norbert a kamion-Eb-n az elmúlt hétvégén.

4bef7e25c7286a57d2764a7e377e7d9f.jpg

Épphogy véget ért a túraautó-világkupa és a kamion Európa-bajnokság magyarországi fordulóját sűrítő Super Racing Fesztivál, vasárnap este az Esports WTCR szezonja is elindult – idén már harmadjára, hiszen tavasszal, a karanténidőszak alatt két felvonást is rendeztek; az egyikben a szimulátoros profik és a hivatásos autóversenyzők mérték össze tudásukat, a másik pedig csak az utóbbiak részvételével zajlott.

Ezúttal viszont kizárólag e-sportolók vesznek részt, az eddigiekhez képest pedig a legjelentősebb változás, hogy valamennyi versenyhez privát időmérő társul, vagyis fordított rajtrács sincs, de szélárnyékozásra sincs lehetőség. Báldi Gergőt azonban ez sem akadályozta meg abban, hogy bedarálja a mezőnyt a hungaroringi szezonnyitón: a M1RA szimulátorversenyzője mindhárom időmérőt és mindhárom versenyt behúzta, Nagy Dávid pedig két dobogóval járult hozzá a csapat sikereihez.

Ők vezetik értelemszerűen a pontversenyt is: Báldinak 75, Tóthnak 53 pontja van az első két helyen, 46 egységével pedig a felvidéki Bánki Bence a harmadik. Szünet nélkül folytatódik az e-szezon, most vasárnap este 19 órától a virtuális Slovakiaringen jön az újabb összecsapás.

A magyar indulókban bővelkedő mezőnyből kiemelkedő Báldi a hétvégén a Hungaroringen is megjelent, ahol átvette a tavaszi sikeréért járó TAG Heuer-karórát.

#WTCR – Szombaton a Hungaroringen egy kisebb díjátadóra is sor került: az Esports WTCR bajnoka, a M1RA-s Gergo Baldi...

Közzétette: Braking News Motorsport – 2020. október 18., vasárnap

Fotó: Xavi Bonilla / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4716247046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása