F1: Újabb változások a Williams vezérkarában

A tulajdonosváltáson áteső grove-i csapat ideiglenes csapatfőnökének kinevezése mellet vezérigazgatója távozását is bejelentette.

williamsf1_26653_hires.jpg

Miután májusban megszellőztették az eladás lehetőségét, augusztus végén kiderült, hogy a Williams a Dorilton Capital befektetési alap kezébe kerül, így az 43 év után kikerül a család irányítása alól. Az Olasz Nagydíj előtt Claire Williams bejelentette, hogy családjával együtt kiszáll a csapat működtetéséből (már a monzai hétvégét követően), azt az új vezetőségre bízva, noha a Dorilton Capital maradásra biztatta a helyettes csapatfőnököt.

A hét elején – az új igazgatótanács megjelenésén túl – további változásokat közölt a grove-i istálló: Mike O’Driscoll vezérigazgató is távozik a Williamstől, de csak az év végén, hogy az átadás-átvétel simán történjen. Egy következő közleményében pedig tudatták, hogy Simon Roberts kerül ideiglenesen a csapatfőnöki székbe, aki az év korábbi részében érkezett a csapathoz ügyvezető igazgatóként, a McLarentől érkezett a szakember.

Fotó: Williams Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9816195256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása