Első éles F1-es bevetéséről beszélt a magyar kötődésű pilóta

A magyar kötődésű Roy Nissany elmondta, sok újítást kellett kipróbálnia a Williams tesztpilótájaként a hétvégi Formula–1-es Spanyol Nagydíj során.

fridaybarcelona20.jpg

„Nagyon jó érzés volt hivatalos versenyhétvégén Formula–1-es autót vezetni. Egy kicsit izgultam is, de ezt háttérbe kellett szorítanom, mert sok újítás volt, amit tesztelni kellett” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornán a Magyarországon nevelkedett izraeli Nissany, aki először ült szabadedzésen a Williams autójába, írja az MTI.

Tavaly év végén Abu-Dzabiban egy Formula–1-es teszten már vezethette az istálló autóját, ám versenyhétvégén először kapott szerepet. A Formula–2-ben is szereplő 25 éves versenyző elmondta, nehéz a tesztpilóták helyzete, ugyanis egyszerre kell teljesíteniük a csapat által kiadott feladatokat, miközben a figyelmet is fel kell hívniuk magukra.

„A csapaton belül nagyon jó, baráti hangulat uralkodik, ugyanakkor természetes, hogy van egy kis verseny a pilóták között, hiszen mindenki szeretne magának egy Formula–1-es ülést. Én saját magamra és a munkámra koncentrálok, látjuk a fejlődést és reméljük a legjobbakat” – jelentette ki.

Fotó: Pirelli F1 Media

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6516167388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2020.08.18. 22:52:11

Apu (Chanoch) aranyköpései (túl sok a tapadás :) ) az F1 halhatatlanjai közé emelték, a negatív körrekordok mellett...

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása