Halálos baleset árnyékolja be a Miskolc-ralit

Leállították a szombati Miskolc-ralit, az országos bajnokság második fordulóját, mivel a második gyorsasági szakaszon halálos baleset történt – számolt be a hírről az MTI.

117762842_1665327846950213_378254177058909817_n.jpg

„A szombati Miskolc Rally második szakaszán (Bánkúti elágazás-Mályinka) a Rally1 kategóriában versenyző Dudás Gergő, Tóth Zsolt páros versenybalesetet szenvedett, és a sérülések következtében a navigátor tragikus módon életét veszítette.

Zsolt régóta tagja a rally társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára. Az MNASZ vezetősége, versenyzők, csapattagok és a ralis társadalom minden tagja együtt érez a versenyző hozzátartozóival, és ezúton is őszinte részvétét fejezi ki Tóth Zsolt közvetlen családjának.

A baleset pontos körülményeinek vizsgálata a rendőrség bevonásával még zajlik. Dudás Gergő a baleset következtében nem szenvedett sérüléseket” – írta a baleset kapcsán Facebook-oldalán megjelent közleményében a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ). Tóth Zsolt 48 éves volt.

Braking News Motorsport csapata is őszinte részvétét fejezi ki Tóth Zsolt barátainak és családjának.

FRISSÍTÉS: Az MNASZ, a versenyigazgatóság, a rendező és a versenyzők képviselőjének javaslata alapján a felügyelőtestület azt a döntést hozta, hogy a rendezvény nem folytatódik. Az MNASZ és a rendezők a Diósgyőri VTK stadionja mellett kialakított szervizparkban 13 órára megemlékezést szerveztek.

Fotó: MNASZ / Facebook

Forrás: MTI, MNASZ

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!